Aşçılık Eğitimi Sertifika Kursu
Aşçılık Eğitimi Sertifika Kursu hakkında detaylı bilgi almak için “Sizi Arayalım” ya da “Buraya Tıklayarak” İletişim Formunu Doldurabilirsiniz. Profesyonel eğitim danışmanlarımız tüm merak ettiğiniz konularda sizlere yardımcı olacaktır. İsterseniz soruların üzerindeki (+) butonuna basarak “Aşçılık Eğitimi Sertifika Kursu” incelemeye devam edebilirsiniz.
Aşçı; Günlük olarak hazırlanması gereken yiyecekleri, belli bir plan içinde bilgi ve becerisini kullanarak temizlik kurallarına uygun olarak servise hazır hale getiren kişidir. Aşçılık eğitimi de bu işi yapan kişinin yeterli ve donanımlı hale gelmesi için yapılan eğitim kursudur.
Aşçılık eğitimi kursunu tamamlayıp başarı ile bitiren kursiyerler üniversite onaylı aşçılık eğitimi sertifikası almaya hak kazanırlar. Aşçılık eğitimi sertifikası 2224 saattir.
Aşçılık eğitimi kapsamlı bir eğitim olup, içerisinde sulu yemekler, fırın yemekleri, etli yemekler, sebze yemekleri, tatlı yemekler ve içecekler gibi eğitim modülleri bulunmaktadır.
Aşçılık eğitimi sertifika kursu online ortamda gerçekleştirilmektedir. Online aşçılık eğitimi a-senkron sistem olup istediğiniz yerden istediğiniz kadar eğitime katılabilirsiniz.
Aşçılık eğitimi sertifika kursu dokümanları video eğitimler, slaytlar ve pdf şeklinde olup her turlu öğrenme koşullarına uygundur.
Aşçılık eğitimimiz hijyen eğitimlerini de kapsamaktadır.
Aşçılık eğitimine; aşçılık mesleğine ilgi duyan herkes katılabilir. Alanında kendini geliştirmiş, yaratıcı olan aşçılar çok değişik kurum ve kuruluş mutfaklarında görev yapabilmektedirler. Kendi bilgi ve becerileri yeterli olduğu sürece bu meslekte işsizlik probleminin yaşanma ihtimali düşüktür. Okur yazar olmak ve 13 yaşını tamamlamış olmak Aşçılık eğitimi Sertifika Programına 2224 Saat katılmak için yeterlidir. Aşçılık Sertifikası ile; Aşçılık eğitimini tamamlayan kursiyerler; mutfağı olan okullarda, hastanelerde, otellerde, fabrikalarda, orduda, yemek fabrikalarında, restoranlarda, gemilerde, trenlerde, uçaklarda çalışabilirler. Unvanları aşçı olarak geçer ve kadroları mutfak elemanıdır. Aşçılık eğitimini almak isteyenler; Yiyecekle ilgili konulara ilgi duyan, Bedence güçlü ve sağlıklı, Tat ve koku alma duyumları gelişmiş, Temiz, titiz, sorumlu, Bir işi planlama ve uygulama yeteneğine sahip, Eli çabuk ve hızlı hareket edebilen kimseler olmaları gerekir. Yaratıcı olanlar mesleklerinde başarılı olup, ilerleme olanağı bulabilirler.
Aşçılık Eğitimi Sertifika Kursu Eğitimine Kimler Katılmalı
İstihdam alanları
Eğitim İçeriği
Eğitime Nasıl Katılabilirim
Henüz Yorum Yok