KVKK Kişisel Verilen Korunması Kanunu Eğitimi

Canlı Eğitim: Var
Eğitim Saati: 60 Saat
Sınav Hakkı: 5 Kez
Sınav Soru Sayısı: 10
Sertifika: E-Devlette Sorgulanabilir Devlet Üniversitesi Onaylı Sertifika
0532 669 61 82 0546 204 61 82

SİZİ ARAYALIM!

Canlı Eğitim

Var

Eğitim Saati

60 Saat

Gönderilecek Sertifika

E-Devlette Sorgulanabilir Devlet Üniversitesi Onaylı Sertifika

Sınav Hakkı

5 Kez

Sınav Soru Sayısı

10

Kişisel Verilen Korunması Kanunu (K.V.K.K) Eğitimi Sertifikası hakkında detaylı bilgi almak için “Sizi Arayalım” ya da “Buraya Tıklayarak” İletişim Formunu Doldurabilirsiniz. Profesyonel eğitim danışmanlarımız tüm merak ettiğiniz konularda sizlere yardımcı olacaktır. İsterseniz soruların üzerindeki (+) butonuna basarak “AKişisel Verilen Korunması Kanunu (K.V.K.K) Eğitimi Sertifikası “incelemeye devam edebilirisiniz.

Yorum Yap

Devlet Üniversitesi Onaylı 60 Saatlik Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (K.V.K.K) Eğitim ile Siz de K.V.K.K’ya İlişkin Temel Bilgileri ve K.V.K.K Raporu Hazırlamasını Öğrenin, Aynı Zamanda Sertifikaya Sahip Olun!

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) ve Avrupa Birliği Genel Veri Koruma Tüzüğü (“GDPR”) kapsamına çerçevesinde ortaya çıkan genel yükümlülükleri anlatan temel eğitimidir.

Eğitim içeriğinde, kanunlarda belirtilen konular dışında, kişisel verileri korumak için uyulması gereken veri güvenliği kurallarından da bahsedilmektedir.

 

 

KVKK Kişisel Verilen Korunması Kanunu Eğitimine Kimler Katılmalı

  • Sağlık Kurumu Üst Düzey Yöneticileri
  • Fonksiyonel Yöneticiler
  • Üst ve Orta Yönetim Uzmanları
  • İş Analistleri
  • Kalite Analistleri
  • Ürün Yöneticileri
  • BT Uzmanları

İstihdam alanları

Bu eğitimle KVKK ve GDPR düzenlemelerinin ilgili sağlık kurum ve kuruluşlarında kişisel verilerin korunmasına yönelik hukuki, idari ve teknik uyumluk ve uygulamalarından sorumlu kişilerin tarafından yapılması gereken iş ve işlemler ile ilgili olarak ileri düzey yetkinlik eğitimleri hedeflenmektedir.

Eğitim İçeriği

  • 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu çerçevesinde ortaya Kişisel veri hukukunun gelişimi, Dünya’da kişisel verilerin korunması uygulamaları
  • Kişisel Verilerin Korunması Kanunu içinde yer alan kavramlar ve açıklamaları, kişisel veri ve özel nitelikli veri tanımları
  • Kişisel Verilerin Korunması Kanunu gereklilikleri, veri işleme, silme, yok etme, anonimleştirme, açık rıza ve aydınlatma gereklilikleri
  • Kişisel Verilerin Korunması Kanunu gereğince bir işletmede tüm çalışanların uyması gereken bilgi güvenliği kuralları
  • Sağlık Sektöründe Kişisel Veri Koruma
  • Sağlık Sektöründeki KVKK/GDPR Uygulama Örnekleri
  • Başarı hikayelerini üzerinden uygulama gösterimi

.

Eğitime Nasıl Katılabilirim

Eğitimi Sepete Ekle yaparak, satın alınız. Eğitim danışmanımız sizi hemen arayıp süreç ve işleyiş hakkında bilgilendirecektir.

Kursiyer Yorumları

0.0 / 5
0
0
0
0
0
Yorum Yaz

Henüz Yorum Yok

EĞİTİMİMİZİ DEĞERLENDİRİN

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

KVKK Kişisel Verilen Korunması Kanunu Eğitimi
KVKK Kişisel Verilen Korunması Kanunu Eğitimi

Hemen Ara

Hayat Boyu Eğitim Merkezi
Logo
Enable registration in settings - general

Eğitim başvurunuz başarıyla iletildi!

Eğitim danışmanlarımız en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

Shopping cart